2018. szeptember 20., csütörtök

Száz nemzeti konzultációt, ezeret! Csináljatok, csináljatok!




Száz nemzeti konzultációt, ezeret! Csináljatok, csináljatok!
A Fidesz kormányzati tájékoztató kampányt indított annak érdekében, hogy minden egyes magyar állampolgár megtudja,képtelenek elviselni a kritikát, nem tudnak egy percre sem lecsillapodni és önmagukba nézni, felülvizsgálni korábbi álláspontjukat, a Magyarország védelme érdekében született Sargentini jelentés megállapításaiból bármit is megfontolni, vagy netán elfogadni.
E kampány további célja szembefordítani a demokráciával, a demokratikus elvekkel, az Európai Unióval szemben az embereket, félrevezetéssel, félremagyarázással növelni a megosztottságot, folytatni a lélek- és tudatmérgezést, az állandó harcias kakaskodással és ellenségkereséssel a gyűlölet mérgével való függőséget kialakítani. Teszik ezt újra bizonytalan tartalmú, sokak számára ellenőrizhetetlen, a valóság teljes elferdítésén alapuló "információk" közlésével.
Megint nem a kapott házifeladat elvégzéséhez látnak hozzá, hanem az indokolatlanul megbántott ártatlanság jegyében, sértett hiúsággal, duzzogva, kivörösödött, felfújt arccal, kidagadó nyaki erekkel szólaltatják meg az aznapi ellenségükkel szemben a harci kürtöket, riadóra híva újra mindannyiunkat. Csak ez már annyira kisstílű, szánalmas, fárasztó, testileg is, lelkileg is. És nevetséges is, persze, ha még tudnék ezen nevetni.
Az újabb tudatmódosító akciót most kormányzati tájékoztató kampánynak hívják, hamarosan a családok védelme érdekében indul egy újabb nemzeti konzultáció. AZ eddigi tapasztalatok alapján, attól sem várhatunk semmi jót, pláne ha még emlékszünk arra, mit jelent az, ha a Fidesz "védelmébe vesz" valamit.


xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése