2018. szeptember 15., szombat

Megakadt a lemez! Évek óta körbeforog!

Megakadt a lemez! Ugyanazt zakatolja évek óta. Felébredhetne, vagy kellene keresni egy másikat a holdkóros helyett!
Most ezt mondta: "Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk."
Meg ezt is:
"Itt arra készülnek, hogy visszaéljenek számszerű fölényükkel, mi ilyet sohasem tennénk."
https://www.facebook.com/echter.istvan/posts/10203579196075794
"megmutatni, hogy nem lehet az unióban kijátszani egy országot csak azért, mert kisebb mint a nagyok."
Nemrég még az erős kormányzással büszkélkedett egész Európában. A németektől kezdve mindenkit pökhendien kioktatott, azért nem tudnak hatékonyan kormányozni, mert koalíciókban vergődnek, nincs kétharmados többségük, ami szerinte mindenre felhatalmazza őt. Itthon eddig még nem mondogatta, jaj de borzalmas, hogy az ellenzéket a fideszes országgyűlési és egyéb többség leszavazza, hazai földön ez így van jól. Csak az nincs jól, ha más országok nem szaladnak orbán után és tudomásul veszik, érvényesítik a vele szembeni többségi döntést.
Kitalálták még erre a "demokratikus deficitet", ez ugyanazt jelenti az ó szóhasználatukban, hogy a fidesz képviselőit sehol a világon nem szabad leszavazni és kisebbségbe szorítani. Erre sem mondják itthon, hogy drága ellenzék "demokratikus deficitbe" kerültél, gyere ide drágaságom, mondd már meg mit is szeretnél, megszavazzuk, de rögtön.
És ez az egyre jobban leépülő arc! A hatalom, de főleg annak görcsös akarása kíméletlenül tud pusztítani.
„Rászedtek, kicseleztek és becsaptak a miniszterelnöktársaim” – fogalmazott a magyar kormányfő szombaton, a bécsi migrációs csúcstalálkozót követő sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozta, az Európai Tanács késhegyig menő viták után kétszer is írásban döntött arról, hogy a kvótarendszer csak önkéntes lehet, ezzel szemben az Európai Bizottság később mégis megindított egy ezzel ellentétes jogalkotási folyamatot, ami átment az Európai Parlamenten és bekerült a miniszteri tanács elé, a javaslat elfogadásához pedig ebben az esetben már elég volt a minősített többség, így Magyarország egyedül nem akadályozhatta meg azt.
„Egyszer becsaptak minket, ha hagyjuk, hogy becsapjanak minket, akkor becsapnak még egyszer” - mondta Orbán, majd kiemelte, el kell menni, és népszavazással kell megmutatni, hogy nem lehet az unióban kijátszani egy országot csak azért, mert kisebb mint a nagyok.

NOL.HU
Új európai védelmi vonal kijelölését tartalmazó vészforgatókönyv kidolgozását javasolta Orbán Viktor miniszterelnök a szombati bécsi migrációs csúcson arra az esetre, ha bármilyen okból ellehetetlenülne az Európai Unió és Törökország közötti megállapodás. Orbán szerint a résztvevők nem jutottak egye...
Hozzászólások

Gábor Kertesi Elcsábítva és elhagyatva. Meg kell a szívnek szakadni.

Kezelés



xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése