2018. szeptember 8., szombat

Ártatlan, mint az izé



Szakály Sándor úgy látszik az állami pénzből bőven finanszírozott "Igazság" (Veritas) Intézet élén az elmúlt években nem tudott érdemi, felmutatható eredményre jutni. Ezért úgy gondolta beledurrant még egyszer a nullás lisztbe, közölte a zsidók Horthy alatt nem jogfosztást, csak jogkorlátozást szenvedtek el. Azaz ha valaki megfojt valakit, az nem tesz mást, csak akadályozza a lélegzetvételben, arról már nem ő tehet, ha az illető ebbe belepusztul.
Ha jól hallom a hétvégi kenderesi Horthy-simogatáson egyben felavatták a Szabadság-téri Német megszállás emlékművét is, ugyanis újra közölték a kormányzó 1944-ig semmit sem tudott a haláltáborokról, ő semmiről sem tehet, ő az ártatlan Gábriel arkangyal megszemélyesítője, nem hozott több mint 50 zsidótörvényt tizenvalahány év alatt, lelkileg ráhangolva ezzel tömegeket a közömbösségre, rasszizmusra, más baján való örvendezésre és annak kihasználására, nem volt Kamenyec-Podolszkij, egyáltalán Szemérmetes Erzsók mintájára, ártatlan ő, mint az izé.

Károly Attila Soós Jogfosztás helyett jogkorlátozás. Hogy szebben hangozzon, de szerintem nem is hangzik igazán szebben. Mindenesetre, az édes anyukáját annak, aki ilyesmik kiagyalásával foglalkozik.
Kezelés
Echter István És az az igazán szánalmas, lesújtó az egészben, hogy mindezt valami várható, előre kalkulálható elismerés jegyében teszi.
Kezelés
Válasz5 napja

Budahazy Katalin Ez fényes bizonyítéka, annak mennyire ki van téve a történelemhamisítás az aktuál politikának.
Kezelés
Hollós Judit A folyamatos munkaszolgálatról, a gettókról, a deportálásokról, a vagyonuk ellopásáról, a Dunába lövetésekről mint ennek hozadékairól, nem is beszélve! Mind-mind humanitárius kategória!
Kezelés
xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése