2018. szeptember 15., szombat

Balog páter menekülőre fogta

Balog páter menekülőre fogta, visszamegy papnak. Vajon mit fog prédikálni, és ki hisz neki, ha mondjuk a keresztényi szeretetről, az irgalomról, a könyörületességről, a bekopogtató jövevényekkel való emberséges bánásmódról és a krisztusi tanítás szerinti befogadásukról kezd el papolni?
Maga mögött hagyta az EMMI nevű romhalmazt, soha ne is lehessen felelősségre vonni se a kivéreztetett egészségügyért, se a lezüllesztett oktatásért, se semmi másért.
Óriási eredménynek tekintette például a tankötelezettség korhatárának megváltoztatását.
18 évről 16 évre csökkentette a fékezhetetlen agyú fideszes kormányzat Orbán Viktorral és a kiugrott Balog páterrel az élen a tankötelezettség korhatárát. Az intézkedés következtében az elmúlt hat évben több mint 100.000, azaz több mint egyszázezer 18 éven aluli esett ki az iskolarendszerből. Bepótolhatják-e valaha a mulasztást, akarják-e majd bepótolni a mulasztást? Amiért nyilván nem ők a felelősek!
Ennek a töredéke elegendő lenne, hogy az egész képzetlen és irányítható tömegeket óhajtó kormányzat azonnal lemondjon, Parragh László WC-csésze nagykereskedő és ügyeletes éceszgéberrel együtt, és a legújabb módi szerint ne ráolvasással akarja a problémákat megoldani..
Hozzászólások
Ancsa Szöllösi ..elég lenne a négy elemi...de legalább eredményes lenne...
Kezelés
Válasz1 napja
Tamás Somhegyi 👊❤️ KÖZTRÁSASÁG!
Kezelés
Válasz1 napja
Katalin Jánosi A "polgári Magyarországért" fidesz pártalapítványt vezeti tovább, amely költségvetési tàmogatását jövőre felemelik 1.5 milliàrdra.
Kezelés
Echter István "Eredményeire" való tekintettel kapott egy sine curát, Cigányügyi biztost is faragtak belőle. A felelősségre vonás alól mentesült, de még az alkalmatlansága, a hozzá nem értése, a parvenű kivagyisága okozta kárt sem olvasták a fejére.
Kezelés
Válasz1 perce
Horvath Julia Azért még mindig jobb, hogy eltakarodik, mintha tovább maradna. 
Kezelés
Válasz1 napja

xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése