2018. szeptember 30., vasárnap

Más szemében a véleményváltozást! A magáéban????


Amit szabad Orbán Viktornak.......??? Pedig még a kisökörtől is messze van!
A Fidesz emberei nem fogadják el, ha valakinek megváltozik a véleménye, módosul az állásfoglalása, javaslata. Például Soros György egy évekkel ezelőtti cikkében évi egymillió menekült befogadásáról beszélt, majd ez a szám módosult nála egy újabb cikkben évi háromszázezerre. Most mit írna nem tudni. Ezek nem tervek, hanem megvitatásra ajánlott ötletek egy nagyvállalkozótól, aki nem visel politikai tisztséget és felelősséget.
„Az elkövetkezendő öt évben Magyarországnak a gazdasági növekedés fenntartása érdekében több millió külföldi bevándorlót kell befogadnia, jelentette ki 2001-ben miniszterelnökként Orbán Viktor.”
A 2001. január 8-i írás (megjelent a Népszavában) szerint ezt az akkori kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) ebédjén mondta, hozzátette: ennek érdekében még a bevándorlási szabályokat is átgondolná.
A Fidesz 2013-as Migrációs Stratégiája szerint: „nemzetgazdasági, valamint demográfiai indokokból is szükséges élénkíteni az országba gazdasági céllal, keresőtevékenység folytatásával, valamint tudásalapú migráció érdekében beutazók körét és számát”.
A Fidesz hivatalos nyilatkozatai és jóváhagyott dokumentumai - nem először - ellentmondanak a korábbiaknak. Elveket nem lehet számon kérni rajtuk, kizárólag a napi hatalmi érdekeiket, a lelketlen voksvadászást szolgálják.
Saját maguknak meg tudják bocsátani, maguknak elnézik, ha módosul az álláspontjuk. Nem ragaszkodnak sem az emlékezéshez, sem a következetességhez.

xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése